NJOFTIM:

Njoftojmë prindërit se pas përfundimit të vitit shkollor 2016/17, komunikimi i suksesit për nxënësit e klasave të X-ta dhe XI-ta bëhet me datë 15 qershor 2017 në ora 17:00.

Ftohen prindërit që të marrin pjesë në takim në mënyrë që të njoftohen për suksesin e fëmijëve të tyre.

 

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko”, Prishtinë
Don Izidor Lukiç


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 14/06/2017