Në përfundim të të gjitha aktiviteteve të javës së “Don Boskos”, shkolla organizon një koncert për nxënësit dhe ish nxënësit e shkollës sonë.

Në koncert janë të ftuar të gjithë nxënësit, ish nxënësit dhe miqtë e Don Boskos


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/01/2017