Qendra Social-Edukative “Don Bosko” – Prishtinë, me rastin e festës së Shkollës “Don Bosko”, organizon Koncert me këngë dhe surpriza të këndshme për nxënësit, ish-nxënësit dhe miqtë e Don Boskos. Koncerti do të mbahet në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë nga ora 20:00.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 15/01/2016