Një verë plot aktive dhe plot aventura na pret në don Bosko.
Regjistrimet jane te hapura ende andaj nxito sepse vendet janë të limituara.
Regjistrimet bëhen tek recepsioni i shkollës fillore.

Category: Lajmet , Oratori

Publikuar më: 27/06/2022