Njoftojmë të gjithë maturantët e shkollës “Don Bosko” se provimi i maturës mbahet më 04 Qershor 2016 (e shtunë), në shkollën fillore “Naim Frashëri” – Prishtinë (afër Ambasadës Zvicerane).

Nxënësit duhet të jenë në shkollë në ora 09:00 ndërsa testi fillon në ora 10:00.

Vërejtje: Nxënësit duhet të kenë me vete letërnjoftimin (ose ndonjë dokument tjetër të Republikës së Kosovës me numër personal), laps dhe gomë.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 02/06/2016