Njoftojmë të gjithë maturantët se Diplomën dhe Certifikatat mund t’i marrin në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë nga data 07 korrik 2016.


Kategoria Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë