Njoftojmë të gjithë maturantët se rezultatet e testit të maturës janë publikuar dhe gjenden pranë QSE “Don Bosko”- Prishtinë.

Njoftim për tërheqjen e dokumenteve:

Gjimnazi i Përgjithshëm (klasa 12A, 12B dhe 12C) dhe Liceu i Telekomunikacionit (klasa 12F): dokumentet mund të tërhiqen nga dita e  mërkurë, më 5 korrik 2017, duke filluar nga ora 12:00

Liceu i Informatikës (klasa 12D dhe 12E): dokumentet mund të tërhiqen nga dita e hënë, më 10 korrik 2017, duke filluar nga ora 12:00 (vonesa bëhet për arsye të vulosjes nga zyra e Akreditimet të Republikës së Kosovës)

Urojmë maturantët për rezultatet e arritura dhe ju dëshirojmë suksese në shkollimin e tyre universitar.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 03/07/2017