Të dashur maturantë,

Pas publikimit të rezultateve të testit të maturës, të gjitha dokumentet janë plotësuar dhe janë të gatshme për tërheqje.

Orari i tërheqjes se dokumenteve është si më poshtë:

* Gjimnazi i Përgjithshëm, më 4 korrik 2019 nga ora 09:00 deri në 14:30
* Liceu Elektroteknik, më 5 korrik 2019 nga ora 09:00 deri në 14:30

Me respekt
Administrata e QSE “Don Bosko” Prishtinë


Category: Lajmet

Publikuar më: 03/07/2019