Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimi më prindër të klasave të 10-ta, 11-ta dhe 12-ta do të mbahet të enjten më datë 17 janar 2019 në orën 17:00.

Në këtë takim do të diskutohen pikat e mëposhtme:

1. Suksesi i nxënësve në gjysëmvjetorit të parë
2. Mungesat
3. Disiplina
4. Diskutime tjera sipas nevojës së klasës

Luten prindërit që të marrin pjesë në këtë takim në mënyrë që kontributi ynë i përbashkët t’u ndihmojë fëmijëve tuaj dhe nxënësve tanë.


Category: Lajmet

Publikuar më: 14/01/2019