Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimet me prindër të klasave të 1-ra dhe të 10-ta do të mbahen si më poshtë:

Të mërkurën, më datë 30 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër për klasën e 1-rë.
Të enjten, më datë 31 tetor 2019, në orën 17:00, mbahet takimi me prindër për klasën e 10-të.

Takimi ka për qëllim diskutimin për mbarëvajtjen e procesit edukativo-arsimor për këtë periudhë kohore të vitit shkollor 2019/20.

Lusim prindërit që të marrin pjesë në këto takime!

_________________________________
Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Dominik Skender Qerimi


Category: Lajmet

Publikuar më: 22/10/2019