Prindër të dashur,

ju njoftojmë se takimi me prindër të klasave të 12-ta do të mbahet me datë 23 maj 2017 në orën 17:00h.

Qëllimi i takimit është komunikimi i suksesit.

Luten prindërit që të marrin pjesë në këtë takime në mënyrë që kontributi ynë i përbashkët tu ndihmojë fëmijëve tuaj dhe nxënësve tanë.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 22/05/2017