Ndër shumë nxënës të zgjuar e të talentuar që ka shkolla jonë, kësaj here u dallua nxënësi i klasës  IV-A,  Leon Dërguti, i cili me pjesëmarrjen në garën Ndërkombëtare të matematikës Math Kangaroo Contest – Kosova, të mbajtur më 17 mars 2018 ka arritur rezultatin e shprehur në përqindje 95.83 %.

Me këtë rezultat të arritur, Leoni merr dy vendet e para: njërin në nivel kategorie (klasa e tretë dhe e katërt); dhe tjetri në nivel Kosove.
Leoni ka IQ (koeficienti i inteligjencës) 152, ose të shprehur në % 99.99 percentile rank.
Në emër të shkollës i dëshirojmë suksese të mëtejshme!

Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 28/05/2018