Me rastin e ditës ndërkombëtare të fëmijëve, nxënësit e klasave të para vizituan Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ata u pritën nga kryeparlamentari i Republikës së Kosovës Z. Kadri Veseli, i cili ju dhuroi një pritje të ngrohtë nxënësve tanë.

Ata patën rastin të takojnë shumë deputet dhe deputete për të cilët parashtruan pyetje të ndryshme.

Falënderojmë Kuvendin e Republikës së Kosovës për mundësinë e dhënë.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 01/06/2018