Sot nxënësit e klasave te XI të drejtimit Informatikë dhe Telekomunikacion, nën mbikëqyrjen e profesoreshës Jozefina Dodaj, patën një praktikë njëditore në fondancionin “Bonevet” në Prishtinë.

Ata patën rastin të kryejnë praktikë në fushën e elektronikës dhe programimit duke përdorur pllakat Arduino.

Nxënësit tanë më shumë zell arritën të demonstrojnë shkathtësitë e tyre të fituara në shkollë për fushat e lartpërmendura.

Falënderojmë fondacionin “Bonevet” për mundësinë e dhënë dhe shpresojmë që bashkëpunimi ynë të vazhdoi edhe në të ardhmen.


Category: Lajmet , Liceu Elektroteknik

Publikuar më: 25/05/2018