Në kuadër te fushatës “Bëhu Zëri Im”, të premten më datë 16 nëntor 2018, u mbajt ligjëratë në Qendrën Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë me nxënës të klasës së 10-të, ku këshillueset psikosociale të Medica Gjakova , Shpresa Frrokaj dhe Leonita Gojani bashke biseduan me nxënësit për temat stresi, traumat e luftës, llojet e dhunës dhe dhuna seksuale si mjet lufte dhe pasojat në shoqëri.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 20/11/2018