Gjatë ditës së sotme u bë mbrojtja e punimeve shkencore të nxënësve pjesëmarrës në Ditën e Shkencës.

Pjesëmarrës në këtë prezantim ishin 12 grupe nga shkollat “Don Bosko” – Prishtinë, “Gjin Gazulli” – Prishtinë, “Arkitekt  Sinani” – Mitrovicë, “Fehmi Lladrovci” – Drenas dhe “Don Bosko” – Gjilan.

Të gjithë pjesëmarrësit paraqitet projekte jashtëzakonisht inovative.

Nesër duke filluar nga ora 12:00 do të bëhet mbrojtja publike dhe shpallja e fituesve.


Category: DITA E SHKENCËS , Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 04/05/2017