Me dhimbje në zemër e me lot në sy, sot, morëm lajmin për ndarjen e parakohshme nga jeta të ish nxënësit tonë, Ardit Rexha!

Arditi gjatë 3 viteve që kaloi në Shkollën tonë, do të mbahet mend si një djalë i urtë, fjalëpak, i shoqërueshëm me të gjithë dhe nxënës i shkëlqyer.

Në emër të drejtorit Don Dominik Skender Qerimi, Bashkësisë Saleziane dhe të gjithë stafit të QSE “Don Bosko”, familjes së Arditit i shprehim ngushëllimet më të sinqerta!

Pushoftë në paqe!


Category: Lajmet

Publikuar më: 09/10/2019