Sot me datë 24 Qershor 2015 klasat e para të Shkollës Fillore “Don Bosko” ishin në shëtitje në parkun e Gërmisë si dhe në Tokëbahqe ku kaluan një ditë përplot aktivitete, lojëra dhe gara të ndryshme.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 24/06/2015