Viktor Jakaj - Sigurim ID-1004052621VENDI DHE DATA E LINDJES
Prishtinë,

FUNKSIONI
Sigurim

DETYRAT
Sigurimi i objektit të Qendrës “Don Bosko” – Prishtinë

 


Publikuar më: 21/04/2015