IMG_3679VENDI DHE DATA E LINDJES
Sallagrazhdë – Suharekë 16.01.1991

FUNKSIONI
Teacher

DETYRAT
Mësimdhënëse

LËNDËT
Gjuhë Angleze

KUALIFIKIMI
Msc. e Gjuhës Angleze


Publikuar më: 14/04/2015