VENDI DHE DATA E LINDJES
Dunavë, 15.02.1969

FUNKSIONI
Mirëmbajtëse

DETYRAT
Mirëmbajtja e objektit të Qendrës “Don Bosko” – Prishtinë

 


Publikuar më: 21/04/2015