Takimet me nxënësit e SH.F.M.U, Gjimnazit dhe Liceut do të mbahen si vijon:

KLASA 1 – 2:   4 Shtator ora 10:00.

KLASA 6 – 7:   3 Shtator ora 10:00.

KLASA 11-12:  2 Shtator ora 10:00.

KLASA 10:       1 Shtator ora 10:00.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 16/07/2015