Të dashur prindër,

Siç edhe i keni parë në website, takimet me prindër janë aranzhuar për këtë jave dhe javën tjetër sipas datave të shënuara më poshtë:

Më datë 1 nëntor 2018, mbahet takimi me prindër të klasave të 10-ta. Takimi mbahet në ora 17:00h.

Më datë 2 nëntor 2018, mbahet takimi me prindër të klasave të 11-ta dhe 12-ta. Takimi mbahet në ora 17:00h.

Më datë 5 nëntor 2018, mbahet takimi me prindër SHFMU. Takimi mbahet në ora 17:00h.

Luten prindërit të jenë pjesëmarrës në këto takime!


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 31/10/2018