Me datë 1 shkurt 2017, Qendra Social-Edukative “Don Bosko” – Prishtinë organizon “Tryezën e Rrumbullakët” me temën “Roli i familjes në edukimin e adoleshenteve”.
Në tryezë do të ketë pjesëmarrës të ndryshëm si nxënës dhe përfaqësues të nxënësve nga shkollat e mesme të komunës së Prishtinës, përfaqësues të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare dhe njohës të fushës së edukimit.

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/01/2017