Aktivitetet në kuadër të javës së “DON BOSKOS” vazhduan edhe sot.

Sot filloj turniri në basketboll për meshkuj në të cilin garuan pesë shkolla:

1. QSE “DON BOSKO” Prishtinë

2. American School of Kosova ASK

3. Kolegji “MEHMET AKIF” dhe

4. Kolegji “DON BOSKO” Gjilan.

5. British School

Fillimisht u luajten gjysmëfinalet në të cilat u përballën ekipet e lartpërmendura dhe rezultatet ishin:

QSE “DON BOSKO” Prishtinë vs American School of Kosova ASK   (29 : 18)

Kolegji “MEHMET AKIF” vs Kolegji “DON BOSKO” Gjilan                  (28 : 11)

British School shkoi pa lojë

 

Ditën e nesërme do të zhvillohet  edhe një gjysmëfinale ndërmjet:

British School vs Kolegji “MEHMET AKIF” dhe fituesi do të luaj në finale me QSE “DON BOSKO” Prishtinë.

Finalja luhet në ora 11:00

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 01/02/2017