Gjatë kësaj jave u organizua turniri në basketboll, turnir ky i cili u organizua ndërmjet klasave të shkollës sonë.
E gjithë rrjedha e turnirit ishte në një frymë miqësore siç edhe ishte qëllimi i organizimit.
Pas shumë lojërave të bukura, sot u luaj finalja. Ishte kjo finale e merituar për klasat XII/B dhe X/A të cilët shfaqën spektakël para shikuesve.
Ne fund kampion u shpall klasa XII/B e cila fitoj me diferencë prej 10 pikësh.
Klasa XII/B 35 vs 25 Klasa X/A
Urojmë kampionët e rinj të basketbollit!


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 29/12/2017