Dje u zhvillua loja finale në basketboll në mes të:

QSE “DON BOSKO” në Prishtinë dhe Kolegjit “MEHMET AKIF”.

kjo finale u karakterizua nga një lojë shumë e fortë dhe shumë atraktive ku fituesi u vendos në minutat e fundit të ndeshjes.

Fillimisht ishin lojtarët e QSE “Don Bosko” të cilët filluan furishëm pjesën e parë të cilën e përfunduan me rezultat 13:2 në të mirë të tyre, por në pjesën e dytë Kolegji “Mehmet Akif” konsoliduan radhët e veta dhe arritën ta ngushtojnë rezultatin.

Përfundimisht rezultati përfundimtar u mbyll:

QSE “Don Bosko” Prishtinë  19 : 17 Kolegji “Mehmet Akif”

Ne i urojmë të dyja ekipet për lojë fer dhe korrekte. Sigurisht që bashkëpunimi ynë në ngjarje të tilla do të vazhdojë edhe në të ardhmen.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 03/02/2017