Me rastin e 13 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, drejtori i QSE “Don Bosko” në Prishtinë don Dominik Skender Qerimi dhe i gjithë stafi i Qendrës urojnë të gjithë nxënësit, ish nxënësit, prindërit dhe të gjithë shqiptarët kudo që ndodhën!

Urojmë qe në këtë vend të jetohet paqja, dhe liria e vërtetë!

Zoti e bekoftë Kosovën dhe popullin e saj!

Me respekt
Don Dominik Skender Qerimi – drejtor i QSE “Don Bosko” në Prishtinë


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 17/02/2021