Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Don Dominik Skender Qerimi, Bashkësisë Saleziane, të gjithë nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua urojmë festën e Fitër Bajramit!

Paqja, bekimi, shëndeti dhe dashuria të mbizotërojë në familjet tuaja!

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Dominik Skender Qerimi


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 24/05/2020