QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të gjithë nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Fitër Bajramit.

Festat janë ato që sjellin gëzimin, paqen dhe harmoninë mes njerëzve dhe lidhin mes tyre ura miqësie dhe dashurie të ndërsjelltë.

Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Don Izidor Llukiq dhe gjithë stafit jua, urojmë festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve mysliman që paqja, bekimi, shëndeti dhe dashuria të mbizotërojë në familjet tuaja.

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Izidor Llukiq


Kategoria Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë