QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të gjithë nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Kurban Bajramit.

Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë Don Izidor Lukic jua, urojmë festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve mysliman që paqja, bekimi, shëndeti dhe dashuria të mbizotërojë në familjet tuaja.

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Izidor Lukic


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 01/09/2017