Me rastin e fitores  së Shqipërisë ndaj Armenisë me datë 11.10.2015 dhe kualifikimit të Kombëtares së Shqipërisë në Kampionatin Evropian të Futbollit që do të mbahet në Francë në vitin 2016, sot më 12.10.2015 nxënësit e shkollës “Don Bosko” pushimin e tyre e shfrytëzuan për të festuar këtë ngjarje historike për futbollin Shqipëtar me këngë dhe valle në mënyrën më të mirë.

Urime dhe suksese të mëtejme për Kombëtaren Shqipëtare.


Category: Galeria , Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 12/10/2015