Edhe këtë vit sikur viteve të kaluara për klasat e 12-ta ishte organizuar një vizitë kulturore në Itali.

Nxënësit tanë kaluan plot një javë duke vizituar qytetet më antike të Italisë: Roma, Napoli, Pompei, Caserta, Sorrento etj. Duke parë dhe dëgjuar historitë mijëra vjeçare të këtyre qyteteve.

Nxënësit ishin jashtëzakonisht të kënaqur dhe të entuziazmuar me atë që kishin parë dhe dëgjuar për një gërshetim mes të kaluarës dhe modernes.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 20/04/2017