Gjatë ditës së sotme, nxënësit e klasës XII/F të drejtimit teknik i telekomunikacionit të udhëhequr nga prof. Pashk Manrecaj dhe prof. Arianit Gegaj, zhvilluan një vizitë disa orëshe në Universitetin Amerikan te Kosovës.

Qëllimi i vizitës ishte njohja nga afër me punën e tyre si dhe mbajtjen e një praktike profesionale në fushën e rrjetave kompjuterike respektivisht CISCO moduleve.

Nxënësit ishin shumë të kënaqur me këtë vizitë dhe atë që RIT na ofruan.

Falënderojmë RIT për mirëpritjen dhe zotimin që bashkëpunimi ynë do të vazhdojë edhe në të ardhmen.


Category: Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 28/03/2017