Dje në shkollën tonë u mbajtën zgjedhjet për kryesinë e re të nxënësve të QSE “Don Bosko”, e cila do ta përfaqësojë Qendrën tonë për dy vitet e ardhshme.

Pas një votimi të fshehte dhe një gare mjaft të fortë dhe transparente, kryetare nxënësve të shkollës për dy vitet e ardhshme u zgjodh nxënësja e klasës XI/B Anila Martinaj, kurse nënkryetare u zgjodh nxënësja e klasës XII/A Lirikë Grajqevci.

Drejtori i QSE “Don Bosko”, uroj udhëheqësinë e re dhe ju dëshiroj atyre punë të mbarë në angazhimet si dhe përfaqësim sa me dinjitoz të Qendrës sonë.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 24/10/2017