Sot prindërve ju komunikua suksesi i nxënësve të Shkollës Fillore dhe asaj të Mesme të Ulët.

Së pari atyre ju drejtua drejtori i QSE “Don Bosko” Don Izidor Lukic, i cili bëri një rezyme të mbarëvajtjes së procesit edukativo arsimor për këtë gjysëmvjetor.

Pas fjalimit të drejtorit, prindërit u shpërndanë nëpër klasa së bashku me mësimdhënësit, ku u njoftuan më gjerësisht për suksesin e fëmijëve të tyre.

Falënderojmë prindërit për bashkëpunimin e tyre.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 28/12/2017