Prindër të dashur,

Më poshtë i gjeni datat me rendësi deri në fund të vitit shkollor 2017/18.

Më datë 13 qershor 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për klasën e 9-të
Më datë 18 qershor 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për klasat e 10-ta dhe 11-ta.
Më datë 26 qershor 2018 është dita e fundit e mësimit për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 12/06/2018