Prindër të dashur,

Në linkun më poshtë i gjeni datat me rendësi për periudhën kohore 26 mars 2018 deri 10 prill 2018.

Më datë 26 mars 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët.
Më datë 27 mars 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për klasat e 10-ta.
Më datë 28 mars 2018 ora 17:00 bëhet komunikimi i suksesit për klasat e 11-ta dhe 12-ta.
Më datë 28 mars 2018 është dita e fundit e mësimit para pushimit pranveror.
Më 2 prill 2018 organizohet shëtitja kulturore e maturantëve në Itali.
Më datë 10 prill 2018  fillon mësimi i rregullt.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 22/03/2018