Të dashur nxënës, mësimdhënës, prindër dhe miq të “Don Boskos”. Të premten më 8 shkurt 2019,  shkolla jonë feston Ditën e Shkollës.

Me rastin e kësaj feste, jeni të ftuar të merrni pjesë në programin kulturo-artistik të përgatitur nga nxënësit tanë.

Vendi: QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Datë: 8 shkurt 2019
Ora: 11:00

Mirë se vini!


Category: Lajmet

Publikuar më: 05/02/2019