Më datë 14 dhjetor 2018, organizohet Java e Solidaritetit për klasat e 11-ta dhe 12-ta. Në këtë ditë nxënësit sjellin ëmbëlsira për t’i shitur. Me shumën e fituar nga shitja e tyre blihen dhurata për familjet në nevojë.


Publikuar më: 09/12/2018