QSE “Don Bosko” në Prishtinë, të gjithë stafit, nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Kurban Bajramit.

Në emër të Bashkësisë Saleziane, të gjithë besimtarëve të fesë Islame urojmë që kjo festë tu sjellë paqe, bekim, shëndet dhe dashuri në familje.

Me respekt
QSE “Don Bosko” – Prishtinë


Category: Lajmet

Publikuar më: 11/08/2019