NJOFTIM:

Njoftojmë prindërit se pas përfundimit të vitit shkollor 2016/17, komunikimi i suksesit për nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët (SHFMU) bëhet me datë 23 qershor 2017 në ora 17:00.

Ftohen prindërit që të marrin pjesë në takim në mënyrë që të njoftohen për suksesin e fëmijëve të tyre.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 21/06/2017