NJOFTIM:

Njoftojmë prindërit se komunikimi i suksesit për nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët për gjysëmvjetorin e parë të vitit shkollor 2016/17, bëhet me datë 22 dhjetor 2016 në ora 17:00.

Ftohen prindërit që të marrin pjesë në takim në mënyrë që të njoftohen për suksesin e fëmijëve të tyre.

Me ketë rast edhe do të përfundojë gjysëmvjetori i parë.

Gjysëmvjetori i dytë fillon më datë 10 janar 2017 sipas orarit të rregullt shkollor.

Me respekt

Drejtori i QSE “Don Bosko”, Prishtinë

Don Izidor Lukiç


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 20/12/2016