Njoftojmë të gjithë të interesuarit se më 7 tetor 2019 hapët aplikimi për regjistrimin e nxënësve të klasave të 10-ta, për vitin shkollor 2020-2021.

Aplikimi bëhet në këto drejtime:

– Gjimnaz Natyror
– Gjimnaz Shoqëror
– Informatikë
– Telekomunikacion

Vërejtje: Aplikimi nuk është regjistrim përfundimtar, pa verifikimin e suksesit të klasave 6, 7, 8 dhe të gjysmëvjetorit të parë të klasës së 9-të!

* Informata më të hollësishme, mund të merrni nga Sekretaria e Shkollës së Mesme të Lartë.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 03/10/2019