QSE “Don Bosko” në Prishtinë, njofton të gjithë nxënësit se dita e parë e fillimit të gjysëmvjetorit të dytë është e hënë 14 janar 2019. Kjo datë e fillimit të gjysëmvjetorit të dytë është përcaktuar në kalendarin e vitit shkollor 2018/19 të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

p.s. Ky njoftim vlen për Shkollën Fillore, Shkollën e Mesme të Ulët dhe Shkollën e Mesme të Lartë.


Category: Lajmet

Publikuar më: 11/01/2019