NJOFTIM

Njoftojmë nxënësit, mësimdhënësit dhe stafin e QSE “Don Bosko” në Prishtinë se për shkak të motit të lig dhe temperaturave të ulëta që po mbretërojnë këto ditë në vendin tonë, me qëllim të evitimit të rreziqeve eventuale si dhe epidemisë së Gripit AH3V, Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ka vendosur ta shtyjë fillimin e gjysmëvjetorit të dytë deri më 16 janar 2017.

Prandaj ju njoftojmë se gjysmëvjetori i dytë fillon të hënën më 16 janar 2017, sipas orarit të rregullt mësimor.

 

Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” Prishtinë
Don Izidor Llukic


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 08/01/2017