Të dashur nxënës, ju njoftojmë se Viti i Ri Shkollor 2022/23 do të fillojë më datën 1 shtator 2022 sipas orarit të rregullt.
Fillimi i mësimit për Shkollën e Mesme të Lartë në orën 08:00, nxënësit duhet të jenë në shkollë në orën 07:55.
 
Fillimi i mësimit për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët në orën 08:50.
 
Suksese të gjithë nxënësve!

Category: Lajmet

Publikuar më: 30/08/2022