Maturantë të dashur,

Ju njoftojmë se, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në bashkëpunim me Drejtorinë Komunale për Arsim, kanë vendosur që Testi i Maturës Shtetërore – afati i qershorit, për nxënësit e shkollës sonë, të mbahet në QSE “Don Bosko” në Prishtinë.

Të gjithë maturantët duhet të jenë të pranishëm në oborrin e shkollës në orën 8:45h me datë 29 maj 2018.

Të gjitha kriteret e pjesëmarrjes në provim, mund t’i gjeni në linkun më poshtë.

MATURA SHTETËRORE 2018 – NJOFTIM

Suksese!


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 27/05/2018