Prindër të dashur,

Ju njoftojmë që komunikimi i suksesit për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët, bëhet të enjten me datë 28 qershor 2018, në orën 17:00.

Ju mirëpresim!


Category: Uncategorized

Publikuar më: 27/06/2018