no comments

KONKURS PËR MËSIMDHËNËS

K O N K U R S Për plotësimin e  vendeve të lira të punës për vitin shkollor 2021/2022 1. Një (1) Mësues/e klase, me normë të plotë, për kohë të caktuar deri më 31.08.2022, me mundësi vazhdimi;
no comments

ORATORI – LOJËRAT VERORE 2018

Lojërat verore, janë njëri ndër aktivitetet e shumta që organizohet në Qendrën tonë. Këto lojëra organizohen nga Oratori i cili vepron në kuadër të QSE “Don Bosko”. Në këto lojëra po marrin
no comments

NJOFTIM PËR PRINDËR TË SHFMU

Prindër të dashur, Ju njoftojmë që komunikimi i suksesit për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët, bëhet të enjten me datë 28 qershor 2018, në orën 17:00. Ju mirëpresim!
no comments

TURNIR NË BASKETBOLL DHE VOLEJBOLL

Qendra Social-Edukative “Don Bosko”- Prishtinë, Gjimnazi i Përgjithshëm dhe Liceu Elektroteknik “Don Bosko”, me rastin festës së shkollës, organizon turnir në futboll të vogël dhe vojelboll pë
no comments

GËZUAR KRISHTLINDJEN DHE VITIN E RI

Me rastin e Festës së Krishtlindjes dhe Vitit të Ri 2017, Drejtori dhe Bashkësia Saleziane e Prishtinës, ju urojnë paqe, harmoni lumturi dhe dashuri juve dhe familjes suaj. Me respekt dhe falënderim